Erkende leveranciers

De Erkende Leveranciers / Adviseurs vormen een bestand van bedrijven die producten en diensten toeleveren aan de kampeersector en die een betrouwbare relatie nastreven met de RECREAD-aangesloten bedrijven. Erkende leveranciers / adviseurs bieden een exclusief ledenvoordeel aan de RECREAD-leden.

Adviesbureau en conceptontwikkeling

Ledenvoordeel:

Voor RECREAD-leden biedt FACET een exclusief gratis eerste intakegesprek.

Contact

FACET Architecten en Adviseurs bv
Bob Kettering
Bloemenweg 5, 7011 AH Gaanderen, Nederland

+31 315 237 075

info@facet-aa.nl
www.facet-aa.nl

Afvalbeheer

Ledenvoordeel:

5% rolcontainers, 5% afvalbakjes, 2% ondergrondse systemen

Contact:

Gita Bessemans
Ring Oost 14A, 9400 Ninove
gita.bessemans@sulo.com - suloinfo@sulo.com
​​​​​​​https://sulo.be/

 

Automatisering in de recreatie

C.A.T. Control Systems levert sinds 1997 producten voor toegangscontrole. Het leveringsprogramma bestaat uit slagbomen, tourniquets, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en geautomatiseerde toegangscontrolesystemen.

Tot de klantenkring behoren o.a. recreatieparken, jachthavens, zwembaden, gemeenten (milieustraten), en bedrijven zoals supermarkten, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen (bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen en gebouwen).

Betrouwbaarheid staat bij C.A.T. bovenaan. C.A.T. weet zich in de markt te onderscheiden door klantgerichtheid, flexibiliteit, vakkundigheid, bereikbaarheid, en snelle en kwalitatief goede installaties voor een betaalbaar tarief..

Ledenvoordeel

1e jaar 25% korting op alle onderhoudscontracten.

Contact

CAT Control Systems bv
Ruud Sieraad
Penningweg 108b, NL-1507 DH Zaandam, Nederland

+31 75 61 27 345

ruud@catcontrolsystems.nl

www.catcontrolsystems.eu

 

 

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek bv
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

ICY ontwikkelt en produceert vanuit Lemmer in Nederland al meer dan 25 jaar innovatieve producten voor (o.a.) de recreatiebranche. De producten die ICY ontwikkelt vormen creatieve oplossingen voor uw alledaagse problemen. Duurzaamheid, energiebesparing en hoge ROI spelen daarbij een grote rol.

ICY levert drie systemen voor de recreatiebranche:

ICY Campsite Management
Met ICY Campsite Management kunt u vanuit de receptie uw stroom op de camping beheren: stroomproblemen verhelpen (automaat op afstand weer inschakelen), ampèrelimieten instellen, verbruik per kWh uitlezen en stroom in- en uitschakelen. Dit alles gekoppeld aan uw boekingssysteem.
Zo kunt u een eerlijk tarief rekenen voor stroom voor ieder type gast en daarnaast uw rendement verbeteren tegen een lage investering en zonder installatiekosten.

Meer informatie: https://www.icy.nl/draadloos-stroombeheer-campings/, prijzen: https://www.icy.nl/prijzen/

ICY Accommodation Management
Met ICY Accommodation Management kunt u draadloos vanuit de receptie uw accommodaties beheren: energiebesparend temperatuurbeheer, melding bij stroomuitval of vorst, melding bij rook of brand, melding bij lage CV-druk, melding bij inbraak, …

Meer informatie: https://www.icy.nl/accommodation-management-draadloos-beheer-vakantieparken/.

ICY Marina Management
Met ICY Marina Management kunt u vanuit het havenkantoor stroom op de jachthaven beheren: stroomproblemen verhelpen (automaat op afstand weer inschakelen), ampèrelimieten instellen, verbruik per kWh uitlezen en stroom in- en uitschakelen. Dit alles gekoppeld aan uw boekingssysteem. Heeft een klant van u een vaste ligplaats die bepaalde periodes beschikbaar is voor pasanten, dan kunt u stroomverbruik voor deze gasten eenvouding differentiëren.
Zo kunt u een eerlijk tarief rekenen voor stroom voor ieder type gast en daarnaast uw rendement verbeteren tegen een lage investering en zonder installatiekosten.

Meer informatie: https://www.icy.nl/icy-marina-management-draadloos-stroombeheer-op-jachthavens/

De producten die ICY maakt, moeten snel en eenvoudig te installeren zijn, wat de implementatiekosten zo laag mogelijk houdt. ICY streeft naar producten die gemakkelijk zijn in gebruik en onderhoud en biedt een unieke garantie- en reparatieservice.

Om de producten innovatief te houden luistert ICY goed naar klanten. Wensen en aanmerkingen verwerkt ICY in nieuwe versies of nieuwe producten. Ook volgt ICY de ontwikkeling van nieuwe technologieën op de voet om u steeds nieuwe innovaties te kunnen blijven bieden.

Ledenvoordeel

Bij aanschaf van ICY Campsite Management krijgen RECREAD-leden voor iedere 20 ICY Campère Pluggen die afgenomen worden 1 Plug gratis (t.w.v. € 119 excl. btw).

Contact

ICY bv
Michel Lambrechts
Houtsaachmole 35, 8531 WC Lemmer, Nederland

Tel: +31 88 123 13 33

www.icy.nl
verkoop@icy.nl

Bedden en Bedtextiel

Ledenvoordeel:
Gratis levering door heel België, ongeacht de ordergrootte, 4% betalingskorting

Contact:
Uw Bed Professional bv
Wim Hendriks, Marketing/Sales manager
Luxemburgstraat 5, 5171 PK Kaatsheuvel, Nederland
Tel. +31 88 332 23 10, wim@uwbedpro.nlhttps://uwbedpro.be
 

Boekingssystemen

CAT Automatisering is al sinds 1987 actief in de ontwikkeling en implementatie van reservatie software t.b.v. campings en bungalowparken.  Deze vele jaren ervaring op alle terreinen van het toerisme en de verblijfsrecreatie, in combinatie met een voortdurende dialoog met onze klanten hebben bijgedragen aan het verder perfectioneren van ons reservatiesysteem CATbooking.

CATbooking is een volledig online web-based reservatiesysteem, dus altijd en overal via de browser online bereikbaar. CATbooking is bij uitstek geschikt als reservatiesysteem voor campings, bungalowparken, resorts of verhuurkantoren. Ook indien u een directe koppeling wenst met touroperators als Booking.com, Belvilla, Eurorelais enz., dan is CATbooking voor u de juiste keuze.

De basis van CATbooking is de beheermodule. In de beheermodule kunt u naast de basisgegevens als objecten, tarieven en artikelen ook de reservaties invoeren, planbord raadplegen en het management dashboard bekijken. Met de beheermodule werkt u dagelijks op de receptie of in de backoffice. Gegevens ingevoerd in de beheermodule van CATbooking zijn direct voor het online boeken beschikbaar zodat de gast via zijn browser of mobile device een boeking kan maken via uw website. Hoe voor uw gast het online boeken er uiteindelijk uit gaat zien bepaalt u zelf in de CATbooking beheermodule door het kiezen van de gewenste standaard lay-out en kleuren die passen bij uw huisstijl. U ziet, u kunt via CATbooking zelf de gewenste instellingen doen en bent niet afhankelijk van een andere partij. Zowel met vragen over de beheermodule als het online boeken kunt u bij ons terecht, 1 aanspreekpunt dus.

Ledenvoordeel

10% korting op de abonnementskosten voor het eerste jaar.

Contact

C.A.T. Automatisering bv
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden, Nederland

Tel.: +31 413 483 131

www.cat.nl

 

 

Tommy 2.0 is het nieuwe online boekingssysteem van Texpro (dochteronderneming van AICN). Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Ledenvoordeel:

10% korting op de abonnementskosten van het eerste jaar. 

Contact

Texpro BV
Plesmanstraat 1, 3905 KZ Veenendaal, Nederland

Tel.: +31 318 495 888

www.tommybookingsupport.nl

 

 

Gasflessen / Gasringleidingnetten

Primagaz is al sinds jaar en dag één van de toonaangevende propaanleveranciers in België. Zowel met gasflessen als bulkgas is Primagaz een vertrouwd gezicht in de bouw, de industrie, de agrarische sector, de horeca, bij particulieren… en in de recreatiesector.
Primagaz heeft veel deskundigheid in de recreatiesector opgebouwd en tal van recreatieondernemers zijn al vele jaren tevreden klant. Wij leveren niet alleen gasflessen en bulktanks aan campings en recreatiedomeinen, maar verzorgen ook complete ringleidingsystemen voor propaangas waarmee alle caravans en overige accommodaties kunnen worden aangesloten op de gasvoorziening. Daarbij regelt Primagaz indien gewenst, tussenkomsten, bijstand en advies. Gasflessen; gas in bulktanks; propaanringleidingsystemen, LPG/Autogas.

Ledenvoordeel:

Zeer interessante voorwaarden afhankelijk van het jaalijks gasverbruik.

Contact

Primagaz Belgium nv
Industriezone Ravenshout 3310, Kanaalweg 87, 3980 Tessenderlo

Tel.: 0800/92.850

www.primagaz.be

Benegas is al jaren dé betrouwbare en toonaangevende leverancier van propaangas in bulk én in gasflessen. Met ruim 60 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment kan Benegas in elke vraag voorzien. In de particuliere, agrarische en zakelijke sector heeft Benegas al jaren vele tevreden klanten. Maar zéker ook in de recreatiesector is Benegas dé ideale partij, voor ieder vraagstuk hebben wij de beste oplossingen klaar staan. Onze gastanks leveren wij in verschillende afmetingen, afgestemd op elk energieverbruik. Wij zorgen voor de plaatsing en installatie van de gastank en de benodigde apparatuur. Een onverwachte lege gastank is dankzij het telemetriesysteem iets van het verleden. Bij een grotere vraag naar energie is een gasinfrastructuur een interessanter alternatief. Hierbij is een grotere bulktank aangesloten op een leidingnetwerk; één gasmeter per aansluiting geeft makkelijk inzicht in het verbruik.

Ledenvoordeel:

Voor RECREAD-leden hebben we unieke en zeer interessante voorwaarden, denk aan onder andere: gratis telemetrie, maandbetalingen én een korting voor leden. Benegas verleent speciaal voor RECREAD-leden een korting die kan oplopen tot wel € 13,00 per 100 liter (excl. btw), afhankelijk van de specifieke situatie zoals het jaarlijkse verbruik.

Contact

Benegas Belgium bv
Aarschotseweg 26, 2200 Herentals

Tel.: 0800/99.016

info@benegas.com

www.benegas.be

 

Huishoudelijke artikelen voor de recreatie

Als Europees marktleider in gastensets voor de recreatiebranche levert Wecovi Service jaarlijks meer dan vier miljoen gastensets aan ruim 1.500 klanten: van kleinschalige campings en bed & breakfasts tot grote bungalowparken.

Ledenvoordeel:

5% korting op alles sets (servicesets, badkamersets, koffie- en theesets) en slaapkamerinventaris.

Contact

Wecovi bv
Rudolf Dieselstraat 14, 8013 NJ Zwolle, Nederland

Correspondentie:
Postbus 122, 8000 AC Zwolle, Nederland

Tel.: +31 38 468 68 88

sales@wecovi.com
www.wecoviservice.com

Marindex is een organisatie met een hoge graad van service, bij ons is ontzorgen het toverwoord. Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet.

Ledenvoordeel:

Introductiekorting bij een eerste bestelling: 5%.

Contact

Marindex BV
S.I. Waardenburg, operationeel directeur
Plaza 28, 4782 SK Moerdijk, Nederland

+31 182 511 511

info@marindex.nl
www.marindex.nl

In- en verkoop van nieuwe en gebruikte goederen voor de recreatiesector

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek BV
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

Internetvoorzieningen

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek BV
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

Keuringsorganisme

Met bijna 2.000 professionals engageren wij ons voor een steeds veiligere en efficiëntere samenleving. Onze sectorspecialisten begrijpen de noden van klanten als geen ander en wijzen hen de weg met advies en ondersteuning. Wij streven naar een perfect resultaat voor multinationals, KMO’s, zelfstandigen en particulieren.

Als grootste speler in de TIC sector in de Benelux innoveren wij ook volop in nieuwe technologieën en betere manieren om meer veiligheid en efficiëntie te garanderen.

Ledenvoordeel

Contacteer RECREAD over de inhoud van het raamakkoord 2023 - ref 95587.

Contact

Vinçotte vzw
Jan Olieslagerslaan 35, 1800 Vilvoorde
Tel.: +32 2 674 57 11

bsc@vincotte.be
https://www.vincotte.be

Modulaire bouwsystemen

Van Keulen Mobielbouw is gespecialiseerd in het produceren van mobiele units voor sanitair, bungalows, snackbar, receptie, etc. De verplaatsbare eenheden zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en samenstelling. Daarnaast verzorgt Van Keulen even­eens sanitaire inrichting van bestaande gebouwen. De wanden en vloeren van de units worden vervaardigd uit een duurzaam kunststof terwijl de verdere inrichting vervaardigd is van Trespa. Kleurstellingen kunnen afgestemd worden op de stijl of de omge­ving.

Ledenvoordeel:

Eventuele inruil van bestaand sanitair is bespreekbaar.

Contact

van Keulen Mobielbouw
Postbus 86, 7440 AB Nijverdal, Nederland

Tel.: +31 548 612 693

www.mobielbouw.nl

Ontwerp en ontwikkeling

Ledenvoordeel:

Voor RECREAD-leden biedt FACET een exclusief gratis eerste intakegesprek.

Contact

FACET Architecten en Adviseurs bv
Bob Kettering
Bloemenweg 5, 7011 AH Gaanderen, Nederland

+31 315 237 075

info@facet-aa.nl
www.facet-aa.nl

Parkeertechniek

ST&D bedenkt, bouwt èn onderhoudt pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang.
Denk hierbij aan parkeersystemen, slagbomen, toegangscontrolesystemen en dynamische (stads)afsluitingen/inzinkbare bollards. De oplossingen zijn dan ook te vinden in en op: binnensteden, jachthavens, hotels, bedrijfsterreinen èn… op campings en recreatieparken.

  • slagbomen/toegangscontrole (kentekenherkenning, MOOV Leisure)
  • campercomfortplaatsen (elektra, water, vuilwater) (betalen naar verbruik)
  • toegangs- en betaalsystemen   
  • tourniquets
  • gezichtsherkenning
  • intercom
  • parkeersystemen

ST&D is al meer dan 26 jaar een belangrijke speler in de recreatiebranche als adviseur èn als fabrikant. Graag is ons team u, als RECREAD-member, daarmee van dienst!

Ledenvoordeel:
Bespreekbaar per order

Contact:
ST&D Apeldoorn B.V.
Hoornaar 20, 7317 BM Apeldoorn, Nederland
Tel. 31 55 366 85 79, info@st-d.nl, https://www.st-d.nl

Parkmeubilair & Speeltoestellen

Boer Belgium verkoopt buitenspeeltoestellen voor kleuters, schoolkinderen en tieners.  Het leveren en plaatsen van Multi sportterreinen, buiten fitnesstoestellen, straat- en parkmeubilair zijn hun sterkste punten. Boer ontwerpt, ontwikkelt, produceert, levert en monteert zelf. Daarom kan dit bedrijf snel en adequaat reageren op de spe­cifieke wensen van klanten. De speeltoestellen zijn gemaakt van onverwoestbare kunststof; REBO (Recycling Boer) FSC gelabeld hout, Acacia Robinia maar kunnen ook in alumi­nium, RVS en gecoat metaal verkregen worden. Kortom zij werken met alle materialen. Borg staan voor een lange levensduur is hun uitgangspunt. Boer houdt zich strikt aan de strenge veiligheidseisen en normen.

Ledenvoordeel:

Een korting van 10% op de dan geldende prijslijsten van Boer Belgium bvba met betrekking tot de speeltoestellen. Voor ruimtenetten en waterglijbanen geldt een korting van 5%. Bij iedere opdracht ontvangt u van ons, indien gewenst, een scherpe offerte met betrekking tot de montage van de toestellen. Op montage gelden geen kortingen. Boer Belgium biedt u de mogelijkheid om de te nemen aan een geautomatiseerd Inspectie- en Onderhoudsprogramma met kostenopgave vooraf en gratis vervanging van kleine onderdelen.

Contact

Boer Belgium bvba
Postbus 35, 2990 Wuustwezel


Tel.: +32 3 314 86 79
Koen Kint, +32 473 88 47 98
Dirk Beckers, +32 471 45 66 86

info@boerplay.com

www.boerplay.com

Recreatietechniek

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek bv
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

Sameninkoop

Xandrion is een ontzorgplatform; inkoopcentrale van producten en diensten zowel in F&B als faciliteiten. Bij lidmaatschap kan men genieten van alle raamovereenkomsten en word je persoonlijk begeleid.

Ledenvoordeel:

Gratis analysekost en jaarlijks lidmaatschap van € 595 (i.p.v. € 995) + toegang tot alle raamovereenkomsten met vaste kortingen op factuur en collectieve eindejaarsbonussen.

Contact

Philip Busschaert, sales manager
Hermeslaan 1H, 1831 Diegem

+32 2 243 23 23

philip.busschaert@xandrion.be
http://www.xandrion.be

Sanitairinrichting

Van Keulen Mobielbouw is gespecialiseerd in het produceren van mobiele units voor sanitair, bungalows, snackbar, receptie, etc. De verplaatsbare eenheden zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en samenstelling. Daarnaast verzorgt Van Keulen even­eens sanitaire inrichting van bestaande gebouwen. De wanden en vloeren van de units worden vervaardigd uit een duurzaam kunststof terwijl de verdere inrichting vervaardigd is van Trespa. Kleurstellingen kunnen afgestemd worden op de stijl of de omge­ving.

Ledenvoordeel:

Eventuele inruil van bestaand sanitair is bespreekbaar.

Contact

van Keulen Mobielbouw
Postbus 86, 7440 AB Nijverdal, Nederland
Tel.: +31 548 612 693

www.mobielbouw.nl

Roomplus realiseert comfortabel en onderhoudsvriendelijk sanitair voor campings, camperplaatsen en jachthavens. Duurzaam en hoogwaardig en compleet modulair. Hier worden uw gasten blij van.

Ledenvoordeel:

25% korting op transportkosten.

Contact

Roomplus bv
Kapweg 12, 3774 RD Kootwijkerbroek, Nederland

Tel.: +31 85 303 26 88
info@roomplus.nl
https://www.roomplus.nl/

 

Toegangscontrole

Toegangscontrole en parkeertechniek

ST&D bedenkt, bouwt en onderhoudt systemen voor toegangscontrole en parkeertechniek zoals slagbomen, betaalautomaten, parkeersensoren, kentekenherkenning, …

Ledenvoordeel:
Bespreekbaar per order

Contact:
ST&D Apeldoorn bv
Siebes Ben, directeur
Hoornaar 20, 7317 BM Apeldoorn, Nederland
Tel. 31 88 332 23 10, ben@st-d.nlhttps://www.st-d.nl

Tuinmeubelen

Marindex is een organisatie met een hoge graad van service, bij ons is ontzorgen het toverwoord. Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet.

Ledenvoordeel:

Introductiekorting bij een eerste bestelling: 5%.

Contact

Marindex BV
S.I. Waardenburg, operationeel directeur
Plaza 28, 4782 SK Moerdijk, Nederland

+31 182 511 511

info@marindex.nl
www.marindex.nl

Veiligheid

Specialist in veiligheidsinspecties, het schouwen van de bouwkundige staat en bepalen de verzekeringswaarde van recreatieobjecten.

Ledenvoordeel:

Afhankelijk van het project, korting wordt bepaald per aantal.

Contact

Parallelweg 4, 7081 DX Gendringen, Nederland

+31 315 74 57 05

robin@secondhomecheck.nl
https://www.secondhomecheck.nl/ 

Verwarming

Specialist op het gebied van elektrisch verwarmen
Elektrische radiatoren, convectoren, badkamerradiatoren, vloerverwarming, warmtepompen, heaters, IR-panelen, boilers, keukenboilers, doorstromers, e-CV ketels, … 100% made in Europe.

Ledenvoordeel:

Basis 30% directe factuurkorting op het volledige assortiment, nettoprijzen voor projectmatige orders

Contact:

Stefan Poortmans
Guldensporenlei 10, 2300 Turnhout
Tel. +32 479 01 36 31
info@masterwatt.be
https://masterwatt.nl/

 

Waterspeeltoestellen

Watergames & More is dé specialist in spelen op, rond, met en in water, met bijna twintig jaar ervaring in de recreatiebranche als bedenker, leverancier en bouwer van speeltuinen en recreatieprojecten.
In de zwembad- en recreatiebranche bestaat een grote behoefte aan het opwaarderen van zwembaden en het bieden van faciliteiten aan gasten. Het kan ook dat een zwembad een te grote investering is, maar er wel vraag is naar de recreatiemogelijkheden die water biedt. Watergames & More biedt hiervoor een uitgebreid programma producten.
Het bestaat onder andere uit interactieve waterspeelplaatsen (Spray Parks) van Waterplay; sinds 1987 een toonaangevende innovator en leverancier van Spray Parks.
Daarnaast levert Watergames & More inflatables (opblaasbare speelobjecten voor op het water), waterglijbanen, klimwanden en fitnesstoestellen voor in het water.
Totaaloplossingen zijn ook geen enkel probleem. Watergames & More heeft veel erva­ring met maatwerk speelplaatsen, en met decoratie en thematisering, enkan ongetwij­feld nog veel beter helpen dan het standaardprogramma doet vermoeden.

Ledenvoordeel:

5% korting op Aquaglide Inflatables.

Contact

Watergames & More bv
Marc van Ingen
Argonstraat 86, 2718 SN Zoetermeer, Nederland

T +31 79 206 5060, M +31 6 2362 4259

marc.vaningen@watergamesandmore.com
www.watergamesandmore.com

Welkomstpakketten

Als Europees marktleider in gastensets voor de recreatiebranche levert Wecovi Service jaarlijks meer dan vier miljoen gastensets aan ruim 1.500 klanten: van kleinschalige campings en bed & breakfasts tot grote bungalowparken.

Ledenvoordeel:

5% korting op alles sets (servicesets, badkamersets, koffie- en theesets) en slaapkamerinventaris.

Contact

Wecovi BV
Rudolf Dieselstraat 14, 8013 NJ Zwolle, Nederland

Correspondentie:
Postbus 122, 8000 AC Zwolle, Nederland

Tel.: +31 38 468 68 88

sales@wecovi.com
www.wecoviservice.com

Marindex is een organisatie met een hoge graad van service, bij ons is ontzorgen het toverwoord. Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet.

Ledenvoordeel:

Introductiekorting bij een eerste bestelling: 5%.

Contact

Marindex BV
S.I. Waardenburg, operationeel directeur
Plaza 28, 4782 SK Moerdijk, Nederland

+31 182 511 511

info@marindex.nl
www.marindex.nl

Erkend leverancier worden?

Neem contact met RECREAD via het nationaal secretariaat op tel +32 497 57 78 73 of via els.dierendonck@recread.be of download het aanvraagformulier.

Erkende leveranciers betalen een jaarlijkse bijdrage, voor 2024: € 360,58 (excl. btw en jaarlijks geïndexeerd met 1%), en genieten van een korting van 7,5% op de geldende advertentietarieven.