Erkende leveranciers

De Erkende Leveranciers / Adviseurs vormen een bestand van bedrijven die producten en diensten toeleveren aan de kampeersector en die een betrouwbare relatie nastreven met de RECREAD-aangesloten bedrijven. Erkende leveranciers / adviseurs bieden een exclusief ledenvoordeel aan de RECREAD-leden.

Afvalbeheer

Afvalbeheer: rolcontainers, ondergrondse systemen, afvalbakjes, identificatiesystemen, service

Ledenvoordeel

5% rolcontainers
5% afvalbakjes
2% ondergrondse systemen

Contact

SULO Belgium nv
Ring Oost 14A, 9400 Ninove

Tel.: +32 54 31 31 31

suzanne.suls@sulo.com

Automatisering in de recreatie

C.A.T. Automatisering is al sinds 1987 actief in de ontwikkeling en implementatie van standaard software t.b.v. de recreatiebranche. Deze vele jaren ervaring op alle terreinen van het toerisme en de verblijfsrecreatie, in combinatie met een voortdurende dialoog met onze klanten hebben bijgedragen aan het verder perfectioneren van ons systeem. TIBOS werkt conform de hoogste standaarden, waardoor u met TIBOS altijd klaar bent voor de toekomst.
C.A.T. Automatisering is een toegankelijke organisatie waarbij er voor aankoop een goede inventarisatie van de behoefte wordt gedaan zodat er achteraf voor u geen verrassingen zijn. Daarnaast kunt u terug vallen op een goede support afdeling met allemaal betrokken medewerkers. Wij doen hierbij onze slogan “committed to Recreation” eer aan.
Doordat TIBOS voor elke behoefte configureerbaar is, is TIBOS als reserveringssysteem voor elke organisatie geschikt, die objecten verhuurt of bemiddelt bij verhuur. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om bungalows, chalets, kampeerplaatsen, passantenplaatsen, jaarplaatsen, seizoenplaatsen, trekkershutten, hotelkamers, camperplaatsen, enz.
Een belangrijk element van het reserveringssysteem vormt de gebruikersinterface. De belangrijkste functies zijn zo veel mogelijk in één gebruikersscherm gecombineerd middels overzichtelijke tabbladen. Dit gebruikersscherm is ook voor de beginnende Windows-gebruiker eenvoudig te bedienen. Met een muisklik kan men vanuit het tabblad reservering eenvoudig wisselen naar het tabblad planbord, adressen, afrekening, objecten en lijsten. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ledenvoordeel

5% korting op alle software die door CAT Automatisering bv zelf wordt ontwikkeld en geleverd.

Contact

CAT Automatisering bv
Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden, Nederland

Tel.: +31 413 483 131

www.cat.nl

 

C.A.T. Control Systems levert sinds 1997 producten voor toegangscontrole. Het leveringsprogramma bestaat uit slagbomen, tourniquets, kentekenherkenning, intercomsystemen, betaald parkeersystemen, betaalsystemen, camerabeveiliging en geautomatiseerde toegangscontrolesystemen.

Tot de klantenkring behoren o.a. recreatieparken, jachthavens, zwembaden, gemeenten (milieustraten), en bedrijven zoals supermarkten, scholengemeenschappen en beheerders van appartementencomplexen (bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen en gebouwen).

Betrouwbaarheid staat bij C.A.T. bovenaan. C.A.T. weet zich in de markt te onderscheiden door klantgerichtheid, flexibiliteit, vakkundigheid, bereikbaarheid, en snelle en kwalitatief goede installaties voor een betaalbaar tarief..

Ledenvoordeel

1e jaar 25% korting op alle onderhoudscontracten.

Contact

CAT Control Systems bv
Ruud Sieraad
Penningweg 108b, NL-1507 DH Zaandam, Nederland

+31 75 61 27 345

ruud@catcontrolsystems.nl

www.catcontrolsystems.eu

 

 

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek bv
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

ICY ontwikkelt en produceert vanuit Lemmer in Nederland al meer dan 25 jaar innovatieve producten voor (o.a.) de recreatiebranche. De producten die ICY ontwikkelt vormen creatieve oplossingen voor uw alledaagse problemen. Duurzaamheid, energiebesparing en hoge ROI spelen daarbij een grote rol.

ICY levert twee systemen voor de recreatiebranche:

ICY Campsite Management
Met ICY Campsite Management kunt u vanuit de receptie uw stroom op de camping beheren: stroomproblemen verhelpen (automaat op afstand weer inschakelen), ampèrelimieten instellen, verbruik per kWh uitlezen en stroom in- en uitschakelen. Dit alles gekoppeld aan uw boekingssysteem.
Zo kunt u een eerlijk tarief rekenen voor stroom voor ieder type gast en daarnaast uw rendement verbeteren tegen een lage investering en zonder installatiekosten.

Meer informatie: http://www.icy.nl/draadloos-stroombeheer-campings/, prijzen: http://www.icy.nl/prijzen/

ICY Accommodation Management
Met ICY Accommodation Management kunt u draadloos vanuit de receptie uw accommodaties beheren: energiebesparend temperatuurbeheer, melding bij stroomuitval of vorst, melding bij rook of brand, melding bij lage CV-druk, melding bij inbraak, …

Meer informatie: http://www.icy.nl/accommodation-management-draadloos-beheer-vakantieparken/.

De producten die ICY maakt, moeten snel en eenvoudig te installeren zijn, wat de implementatiekosten zo laag mogelijk houdt. ICY streeft naar producten die gemakkelijk zijn in gebruik en onderhoud en biedt een unieke garantie- en reparatieservice.

Om de producten innovatief te houden luistert ICY goed naar klanten. Wensen en aanmerkingen verwerkt ICY in nieuwe versies of nieuwe producten. Ook volgt ICY de ontwikkeling van nieuwe technologieën op de voet om u steeds nieuwe innovaties te kunnen blijven bieden.

Ledenvoordeel

Bij aanschaf van ICY Campsite Management krijgen RECREAD-leden voor iedere 20 ICY Campère Pluggen die afgenomen worden 1 Plug gratis (t.w.v. € 98, excl. btw).

Contact

ICY bv
Michel Lambrechts
Houtsaachmole 35, 8531 WC Lemmer, Nederland

Tel: +31 88 123 13 33

www.icy.nl
verkoop@icy.nl

Binnen- en buitenmeubilair

Exclusief ledenvoordeel:

7% korting op prijzen catalogus. Vanaf aankoop € 1.000 gratis transport en gratis montage.

Contact

Gunaco Furniture bvba
Industriezone Starrenhoflaan 44/008-9, 2950 Kapellen

Tel. +32 477 530 124

www.gunaco.be

 

Boekingssystemen

Tommy 2.0 is het nieuwe online boekingssysteem van Texpro (dochteronderneming van AICN). Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Ledenvoordeel:

10% korting op de abonnementskosten van het eerste jaar. 

Contact

Texpro BV
Plesmanstraat 1, 3905 KZ Veenendaal, Nederland

Tel.: +31 318 495 888

www.tommybookingsupport.nl

 

 

Gasflessen / Gasringleidingnetten

Primagaz is al sinds jaar en dag één van de toonaangevende propaanleveranciers in België. Zowel met gasflessen als bulkgas is Primagaz een vertrouwd gezicht in de bouw, de industrie, de agrarische sector, de horeca, bij particulieren… en in de recreatiesector.
Primagaz heeft veel deskundigheid in de recreatiesector opgebouwd en tal van recreatieondernemers zijn al vele jaren tevreden klant. Wij leveren niet alleen gasflessen en bulktanks aan campings en recreatiedomeinen, maar verzorgen ook complete ringleidingsystemen voor propaangas waarmee alle caravans en overige accommodaties kunnen worden aangesloten op de gasvoorziening. Daarbij regelt Primagaz indien gewenst, tussenkomsten, bijstand en advies. Gasflessen; gas in bulktanks; propaanringleidingsystemen, LPG/Autogas.

Ledenvoordeel:

Zeer interessante voorwaarden afhankelijk van het jaalijks gasverbruik.

Contact

Primagaz Belgium nv
Industriezone Ravenshout 3310, Kanaalweg 87, 3980 Tessenderlo

Tel.: 0800/92.850

www.primagaz.be

Benegas is al jaren dé betrouwbare en toonaangevende leverancier van propaangas in bulk én in gasflessen. Met ruim 60 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment kan Benegas in elke vraag voorzien. In de particuliere, agrarische en zakelijke sector heeft Benegas al jaren vele tevreden klanten. Maar zéker ook in de recreatiesector is Benegas dé ideale partij, voor ieder vraagstuk hebben wij de beste oplossingen klaar staan. Onze gastanks leveren wij in verschillende afmetingen, afgestemd op elk energieverbruik. Wij zorgen voor de plaatsing en installatie van de gastank en de benodigde apparatuur. Een onverwachte lege gastank is dankzij het telemetriesysteem iets van het verleden. Bij een grotere vraag naar energie is een gasinfrastructuur een interessanter alternatief. Hierbij is een grotere bulktank aangesloten op een leidingnetwerk; één gasmeter per aansluiting geeft makkelijk inzicht in het verbruik.

Ledenvoordeel:

Voor RECREAD-leden hebben we unieke en zeer interessante voorwaarden, denk aan onder andere: gratis telemetrie, maandbetalingen én een korting voor leden. Benegas verleent speciaal voor RECREAD-leden een korting die kan oplopen tot wel € 13,00 per 100 liter (excl. btw), afhankelijk van de specifieke situatie zoals het jaarlijkse verbruik.

Contact

Benegas Belgium bv
Aarschotseweg 26, 2200 Herentals

Tel.: 0800/99.016

info@benegas.com

www.benegas.be

 

Huishoudelijke artikelen voor de recreatie

Als Europees marktleider in gastensets voor de recreatiebranche levert Wecovi Service jaarlijks meer dan vier miljoen gastensets aan ruim 1.500 klanten: van kleinschalige campings en bed & breakfasts tot grote bungalowparken.

Ledenvoordeel:

5% korting op alles sets (servicesets, badkamersets, koffie- en theesets) en slaapkamerinventaris.

Contact

Wecovi bv
Rudolf Dieselstraat 14, 8013 NJ Zwolle, Nederland

Correspondentie:
Postbus 122, 8000 AC Zwolle, Nederland

Tel.: +31 38 468 68 88

sales@wecovi.com
www.wecoviservice.com

Marindex is een organisatie met een hoge graad van service, bij ons is ontzorgen het toverwoord. Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet.

Ledenvoordeel:

Introductiekorting bij een eerste bestelling: 5%.

Contact

Marindex BV
C.G. Dolman, directeur
Stationsplein 8a, 2801 AK Gouda, Nederland

+31 182 511 511

info@marindex.nl
www.marindex.nl

In- en verkoop van nieuwe en gebruikte goederen voor de recreatiesector

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek BV
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

Internetvoorzieningen

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek BV
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

Meubilair

Exclusief ledenvoordeel:

7% korting op prijzen catalogus. Vanaf aankoop € 1.000 gratis transport en gratis montage.

Contact

Gunaco Furniture bvba
Industriezone Starrenhoflaan 44/008-9, 2950 Kapellen

Tel. +32 477 530 124

www.gunaco.be

 

Modulaire bouwsystemen

Van Keulen Mobielbouw is gespecialiseerd in het produceren van mobiele units voor sanitair, bungalows, snackbar, receptie, etc. De verplaatsbare eenheden zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en samenstelling. Daarnaast verzorgt Van Keulen even­eens sanitaire inrichting van bestaande gebouwen. De wanden en vloeren van de units worden vervaardigd uit een duurzaam kunststof terwijl de verdere inrichting vervaardigd is van Trespa. Kleurstellingen kunnen afgestemd worden op de stijl of de omge­ving.

Ledenvoordeel:

Eventuele inruil van bestaand sanitair is bespreekbaar.

Contact

van Keulen Mobielbouw
Postbus 86, 7440 AB Nijverdal, Nederland

Tel.: +31 548 612 693

www.mobielbouw.nl

Ontwerp en ontwikkeling

Ledenvoordeel:

Voor RECREAD-leden biedt FACET een exclusief gratis eerste intakegesprek.

Contact

FACET Architecten en Adviseurs bv
Bob Kettering
Bloemenweg 5, 7011 AH Gaanderen, Nederland

+31 315 237 075

info@facet-aa.nl
www.facet-aa.nl

Parkmeubilair & Speeltoestellen

Boer Belgium verkoopt buitenspeeltoestellen voor kleuters, schoolkinderen en tieners.  Het leveren en plaatsen van Multi sportterreinen, buiten fitnesstoestellen, straat- en parkmeubilair zijn hun sterkste punten. Boer ontwerpt, ontwikkelt, produceert, levert en monteert zelf. Daarom kan dit bedrijf snel en adequaat reageren op de spe­cifieke wensen van klanten. De speeltoestellen zijn gemaakt van onverwoestbare kunststof; REBO (Recycling Boer) FSC gelabeld hout, Acacia Robinia maar kunnen ook in alumi­nium, RVS en gecoat metaal verkregen worden. Kortom zij werken met alle materialen. Borg staan voor een lange levensduur is hun uitgangspunt. Boer houdt zich strikt aan de strenge veiligheidseisen en normen.

Ledenvoordeel:

Een korting van 10% op de dan geldende prijslijsten van Boer Belgium bvba met betrekking tot de speeltoestellen. Voor ruimtenetten en waterglijbanen geldt een korting van 5%. Bij iedere opdracht ontvangt u van ons, indien gewenst, een scherpe offerte met betrekking tot de montage van de toestellen. Op montage gelden geen kortingen. Boer Belgium biedt u de mogelijkheid om de te nemen aan een geautomatiseerd Inspectie- en Onderhoudsprogramma met kostenopgave vooraf en gratis vervanging van kleine onderdelen.

Contact

Boer Belgium bvba
Postbus 35, 2990 Wuustwezel


Tel.: +32 3 314 86 79
Koen Kint, +32 473 88 47 98
Dirk Beckers, +32 471 45 66 86

info@boerplay.com

www.boerplay.com

Watergames & More is dé specialist in spelen op, rond, met en in water, met bijna twintig jaar ervaring in de recreatiebranche als bedenker, leverancier en bouwer van speeltuinen en recreatieprojecten.
In de zwembad- en recreatiebranche bestaat een grote behoefte aan het opwaarderen van zwembaden en het bieden van faciliteiten aan gasten. Het kan ook dat een zwembad een te grote investering is, maar er wel vraag is naar de recreatiemogelijkheden die water biedt. Watergames & More biedt hiervoor een uitgebreid programma producten.
Het bestaat onder andere uit interactieve waterspeelplaatsen (Spray Parks) van Waterplay; sinds 1987 een toonaangevende innovator en leverancier van Spray Parks.
Daarnaast levert Watergames & More inflatables (opblaasbare speelobjecten voor op het water), waterglijbanen, klimwanden en fitnesstoestellen voor in het water.
Totaaloplossingen zijn ook geen enkel probleem. Watergames & More heeft veel erva­ring met maatwerk speelplaatsen, en met decoratie en thematisering, enkan ongetwij­feld nog veel beter helpen dan het standaardprogramma doet vermoeden.

Ledenvoordeel:

5% korting op Aquaglide Inflatables.

Contact

Watergames & More bv
Paul van den Berg
Radonstraat 86, 2718 SN Zoetermeer, Nederland

+31 792 065 060

paul@watergamesandmore.com
www.watergamesandmore.com

Recreatietechniek

De vertrouwde partner voor uw recreatietechniek. Seijsener beschikt over een zeer ervaren advies-, ontwerp- en montageafdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het perfect opzetten van technische installaties voor
de recreatiesector:

- elektra
- drinkwater
- aard-/propaangas
- verlichting
- riolering
- slagbomen/toegangscontrole
- kabeltelevisie
- internet
- voorzieningen en geautomatiseerde systemen voor camperplaatsen
- meet- en regelsystemen
- toegangs- en betaalsystemen voor sanitair
 
U kunt uw project compleet door Seijsener laten uitvoeren: u heeft dan het gemak van één aanspreekpersoon en één vast team dat de werkzaamheden uitvoert.
Wij kunnen ook de materialen aanleveren, al dan niet in combinatie met voorbereiding en/of projectbegeleiding.
Doe wat tientallen van uw collega recreatieondernemers ieder jaar weer doen: Gun uzelf de zekerheid van Seijsener!

Ledenvoordeel

Bespreekbaar per order.

Contact

Seijsener Rekreatietechniek bv
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, Nederland

Tel.: +31 75 6810 610

info@seijsener.nl
www.seijsener.com

 

 

 

Sameninkoop

Xandrion is een ontzorgplatform; inkoopcentrale van producten en diensten zowel in F&B als faciliteiten. Bij lidmaatschap kan men genieten van alle raamovereenkomsten en word je persoonlijk begeleid.

Ledenvoordeel:

Analysekost € 295 (i.p.v. € 595) en lidmaatschap € 595 (i.p.v. € 995) + toegang tot alle raamovereenkomsten met vaste kortingen op factuur en collectieve eindejaarsbonussen.

Contact

Erik Veyt, general manager
Haachtsesteenweg 1179, 1130 Brussel

+32 2 243 23 23

erik.veyt@xandrion.be
http://www.xandrion.be

Sanitairinrichting

Van Keulen Mobielbouw is gespecialiseerd in het produceren van mobiele units voor sanitair, bungalows, snackbar, receptie, etc. De verplaatsbare eenheden zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en samenstelling. Daarnaast verzorgt Van Keulen even­eens sanitaire inrichting van bestaande gebouwen. De wanden en vloeren van de units worden vervaardigd uit een duurzaam kunststof terwijl de verdere inrichting vervaardigd is van Trespa. Kleurstellingen kunnen afgestemd worden op de stijl of de omge­ving.

Ledenvoordeel:

Eventuele inruil van bestaand sanitair is bespreekbaar.

Contact

van Keulen Mobielbouw
Postbus 86, 7440 AB Nijverdal, Nederland
Tel.: +31 548 612 693

www.mobielbouw.nl

Sporttoestellen

Ledenvoordeel:

  • 10% korting en gratis leveren in België voor de modellen PK3000 – PK4000 – PK 5000 – PK 8000. Bij plaatsing door ons (optioneel): vaste plaatsingskost van € 800,00.
  • Model Pool Football Court wordt geleverd met gratis ballenset en opbergnet, en vaste plaatsingskost van € 650,00 (optioneel).

Contact

Bezoekadres: Bennebroekerweg 93 C, 1435 CH Rijsenhout, Nederland
Correspondentieadres: Katenblankweg 1, 2202 CN Noordwijk, Nederland

Tel.: +31 6 381 24000

verkoop@dutchpanna.nl
www.pannakooi.nl

Contactpersoon:
Johan Houbart
+32 473 607 210
info@ebucon.be

Stacaravanonderdelen

Verkoop stacaravanonderdelen, o.a. geisers, kachels, dakluiken, Morco en Widney onderdelen

Ledenvoordeel:

RECREAD-leden ontvangen een korting vanaf 15% tot 40%

Contact

Einsteinstraat 6, 5756 AX Vlierden, Nederland

Tel. +31 6 47 57 12 05

Tuinmeubelen

Marindex is een organisatie met een hoge graad van service, bij ons is ontzorgen het toverwoord. Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet.

Ledenvoordeel:

Introductiekorting bij een eerste bestelling: 5%.

Contact

Marindex BV
C.G. Dolman, directeur
Stationsplein 8a, 2801 AK Gouda, Nederland

+31 182 511 511

info@marindex.nl
www.marindex.nl

Exclusief ledenvoordeel:

7% korting op prijzen catalogus. Vanaf aankoop € 1.000 gratis transport en gratis montage.

Contact

Gunaco Furniture bvba
Industriezone Starrenhoflaan 44/008-9, 2950 Kapellen

Tel. +32 477 530 124

www.gunaco.be

 

Veiligheid

Specialist in veiligheidsinspecties, het schouwen van de bouwkundige staat en bepalen de verzekeringswaarde van recreatieobjecten.

Ledenvoordeel:

Afhankelijk van het project, korting wordt bepaald per aantal.

Contact

Parallelweg 4, 7081 DX Gendringen, Nederland

+31 315 74 57 05

robin@secondhomecheck.nl
https://www.secondhomecheck.nl/ 

Waterspeeltoestellen

Watergames & More is dé specialist in spelen op, rond, met en in water, met bijna twintig jaar ervaring in de recreatiebranche als bedenker, leverancier en bouwer van speeltuinen en recreatieprojecten.
In de zwembad- en recreatiebranche bestaat een grote behoefte aan het opwaarderen van zwembaden en het bieden van faciliteiten aan gasten. Het kan ook dat een zwembad een te grote investering is, maar er wel vraag is naar de recreatiemogelijkheden die water biedt. Watergames & More biedt hiervoor een uitgebreid programma producten.
Het bestaat onder andere uit interactieve waterspeelplaatsen (Spray Parks) van Waterplay; sinds 1987 een toonaangevende innovator en leverancier van Spray Parks.
Daarnaast levert Watergames & More inflatables (opblaasbare speelobjecten voor op het water), waterglijbanen, klimwanden en fitnesstoestellen voor in het water.
Totaaloplossingen zijn ook geen enkel probleem. Watergames & More heeft veel erva­ring met maatwerk speelplaatsen, en met decoratie en thematisering, enkan ongetwij­feld nog veel beter helpen dan het standaardprogramma doet vermoeden.

Ledenvoordeel:

5% korting op Aquaglide Inflatables.

Contact

Watergames & More bv
Paul van den Berg
Radonstraat 86, 2718 SN Zoetermeer, Nederland

+31 792 065 060

paul@watergamesandmore.com
www.watergamesandmore.com

Waterzuivering, -opslag en -hergebruik

Hydropure produceert waterzuiveringsinstallaties, afscheiders, grijswaterbehandelingsystemen, opslagsystemen en infiltratie volgens het project voor handen, dit kan aangevuld worden met producten op maat vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen.

Ledenvoordeel:

Gratis advies rond watermanagement en korting op installaties (afhankelijk van project, min. 2,5%)

Contact

Hydropure bv
Veldegemsestraat 65A, 8210 Veldegem

Tel.: +32 477 752 783

E-mail: yvan@hydropure.be 
Website: https://www.hydropure.be/nl 

Welkomstpakketten

Als Europees marktleider in gastensets voor de recreatiebranche levert Wecovi Service jaarlijks meer dan vier miljoen gastensets aan ruim 1.500 klanten: van kleinschalige campings en bed & breakfasts tot grote bungalowparken.

Ledenvoordeel:

5% korting op alles sets (servicesets, badkamersets, koffie- en theesets) en slaapkamerinventaris.

Contact

Wecovi BV
Rudolf Dieselstraat 14, 8013 NJ Zwolle, Nederland

Correspondentie:
Postbus 122, 8000 AC Zwolle, Nederland

Tel.: +31 38 468 68 88

sales@wecovi.com
www.wecoviservice.com

Marindex is een organisatie met een hoge graad van service, bij ons is ontzorgen het toverwoord. Wij hanteren daarbij een full-service concept en leveren een breed totaalpakket aan huishoudelijke artikelen. Snelle levering, betrouwbaarheid, scherpe prijzen, deskundig advies en langdurige nalevering doen de rest. Onze gemotiveerde medewerkers dragen hieraan voor een belangrijk gedeelte bij , technologische ontwikkelingen op het gebied van web service en magazijnbeheer worden ingezet en er wordt scherp ingekocht bij betrouwbare leveranciers. Een 9 tot 5 mentaliteit kennen wij niet.

Ledenvoordeel:

Introductiekorting bij een eerste bestelling: 5%.

Contact

Marindex BV
C.G. Dolman, directeur
Stationsplein 8a, 2801 AK Gouda, Nederland

+31 182 511 511

info@marindex.nl
www.marindex.nl

Erkend leverancier worden?

Neem contact met RECREAD via het nationaal secretariaat op tel +32 497 57 78 73 of via els.dierendonck@recread.be of download het aanvraagformulier.

Erkende leveranciers betalen een jaarlijkse bijdrage, voor 2021: € 349,98 (excl. btw en jaarlijks geïndexeerd met 1%), en genieten van een korting van 7,5% op de geldende advertentietarieven.