Watergames & More bv

Spelen in en rond het water

Ledenvoordeel

5% korting op Aquaglide Inflatables.

 

Watergames & More is dé specialist in spelen op, rond, met en in water, met bijna twintig jaar ervaring in de recreatiebranche als bedenker, leverancier en bouwer van speeltuinen en recreatieprojecten.
In de zwembad- en recreatiebranche bestaat een grote behoefte aan het opwaarderen van zwembaden en het bieden van faciliteiten aan gasten. Het kan ook dat een zwembad een te grote investering is, maar er wel vraag is naar de recreatiemogelijkheden die water biedt. Watergames & More biedt hiervoor een uitgebreid programma producten.
Het bestaat onder andere uit interactieve waterspeelplaatsen (Spray Parks) van Waterplay; sinds 1987 een toonaangevende innovator en leverancier van Spray Parks.
Daarnaast levert Watergames & More inflatables (opblaasbare speelobjecten voor op het water), waterglijbanen, klimwanden en fitnesstoestellen voor in het water.
Totaaloplossingen zijn ook geen enkel probleem. Watergames & More heeft veel erva­ring met maatwerk speelplaatsen, en met decoratie en thematisering, enkan ongetwij­feld nog veel beter helpen dan het standaardprogramma doet vermoeden.

Contact:

Watergames & More bv
Paul van den Berg
Radonstraat 86
NL-2718 SN Zoetermeer

+31 792 065 060