CAT Automatisering

Automatisering, CATbooking reservatiesysteem in de cloud

Ledenvoordeel

5% korting op alle software die door CAT Automatisering bv zelf wordt ontwikkeld en geleverd.

 

C.A.T. Automatisering is al sinds 1987 actief in de ontwikkeling en implementatie van standaard software t.b.v. de recreatiebranche. Deze vele jaren ervaring op alle terreinen van het toerisme en de verblijfsrecreatie, in combinatie met een voortdurende dialoog met onze klanten hebben bijgedragen aan het verder perfectioneren van ons systeem. TIBOS werkt conform de hoogste standaarden, waardoor u met TIBOS altijd klaar bent voor de toekomst.
C.A.T. Automatisering is een toegankelijke organisatie waarbij er voor aankoop een goede inventarisatie van de behoefte wordt gedaan zodat er achteraf voor u geen verrassingen zijn. Daarnaast kunt u terug vallen op een goede support afdeling met allemaal betrokken medewerkers. Wij doen hierbij onze slogan “committed to Recreation” eer aan.
Doordat TIBOS voor elke behoefte configureerbaar is, is TIBOS als reserveringssysteem voor elke organisatie geschikt, die objecten verhuurt of bemiddelt bij verhuur. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om bungalows, chalets, kampeerplaatsen, passantenplaatsen, jaarplaatsen, seizoenplaatsen, trekkershutten, hotelkamers, camperplaatsen, enz.
Een belangrijk element van het reserveringssysteem vormt de gebruikersinterface. De belangrijkste functies zijn zo veel mogelijk in één gebruikersscherm gecombineerd middels overzichtelijke tabbladen. Dit gebruikersscherm is ook voor de beginnende Windows-gebruiker eenvoudig te bedienen. Met een muisklik kan men vanuit het tabblad reservering eenvoudig wisselen naar het tabblad planbord, adressen, afrekening, objecten en lijsten. Ervaar het zelf en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

CAT Automatisering bv
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Tel.: 0031 413 483 131

www.cat.nl